KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SC Badhoevedorp levert drie punten in na afhaken opponent

SC Badhoevedorp heeft in de vijfde klasse C van het zondagvoetbal een opponent minder. Het bestuur van Portugal Amsterdam heeft besloten om het eerste zondagelftal terug te trekken als gevolg van een gebrek aan motivatie bij een deel van de selectie.

Badhoevedorp, dat in Amsterdam een 0-8 zege behaalde, levert zo drie punten in. Overigens geldt dat ook voor vrijwel andere teams die al speelde tegen Portugal. De Amsterdammers behaalden in de eerste zeven wedstrijden immers slechts één punt.

In 5C blijven nu dertien ploegen over. Ook de regels omtrent het verdelen van de periodes wijzigen hierdoor. Er worden twee keer twaalf wedstrijden gespeeld. Ook het hoogst geplaatste team in de eindstand zonder periodetitel valt in de prijzen.

AC Amsterdam moet in dezelfde afdeling een aantal wedstrijden overspelen vanwege het opstellen van een niet- speelgerechtigde speler. Het treffen met SC Badhoevedorp, dat overigens het einde niet haalde, is er daar één van. Dit duel staat voor zondag 20 november opnieuw op de wedstrijdkalender.

 

  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie