Uitslagen

Ter Leede geeft kans op resultaat in korte tijd uit handen

Ter Leede heeft zaterdag een nederlaag geleden tegen Harkemase Boys. De Friezen wonnen op de Roodemolen met 0-2. De wedstrijd waarin de Sassenheimers wel veel balbezit hadden, werd in een paar minuten beslist. Vlak voor de rust scoorde Hennie Bouis de 0-1 en vlak na de pauze viel direct de 0-2.

Ter Leede stelde daarna alles in het werk om de aansluitingstreffer te maken. In de eerste helft was er opbouwend genoeg vertier met kansen, maar in de tweede helft was er teveel balverlies. De ploeg uit Harkema speelde compact met veel mensen achter de bal en loerde zelf op een uitbraak. Het reageerde gelijk bij balverlies en had in principe weinig te vrezen van de roodgelen in bedrijf twee. Ter Leede zette wel druk, maar op de juiste momenten liet men het afweten. Bovendien had Harkemase Boys veel rust in het spel en controleerde zo constant de wedstrijd.

Ter Leede -speler Toon Zwetsloot was ook bij de wedstrijd aanwezig. Zwetsloot is een half jaar weggeweest en inmiddels bij de groep aangesloten en wil zo snel mogelijk spelen. Een hardwerkende en fitte Zwetsloot is hard nodig voor het team.