Uitslagen

Tien treffers bij Lisse- Rijnsburgse Boys

ke. De ploeg van Henk Wisman was in dit facet van de sport royaal de betere en won met 3-7. Je kunt het een geflatteerde overwinning noemen van de Rijnsburgers, maar gezien de uitslag ook weer niet gezien de kansen die beide ploegen kregen. Alleen hadden de Lissenaren pech met de afwerking en de Rijnsburgers niet.

In minuut twee waren de Rijnsburgers al trefzeker via Jeroen Spruijt die de 0-1 maakte. Ietsje later bracht Jeffrey Jongenelen de stand op 0-2. De Lissenaren miste in deze fase twee dotten van kansen. De tegentreffer kwam er dan ook binnen een kwartier spelen. Luca Tarani was de maker van de 1-2 en dat gaf de gastheren hoop. Dat werd halverwege de eerste helft de grond ingeboord door Dani van der Moot die de stand op 1-3 bracht. De doelpunten volgden zich in deze fase in rap tempo op. Tom Duindam scoorde namens Lisse de 2-3, maar Van der Moot verdubbelde weer snel de marge voor Rijnsburg naar twee (2-4).

Na de rust werd aan een aantal nieuwe spelers de kans gegeven om zich te profileren. Het spelbeeld bleef hetzelfde. Zo maakte de begaafde speler Max Hudepohl een hattrick en bouwde zo persoonlijk de score uit tot 3-7. Tussendoor scoorde Reggi Schaap nog voor FC Lisse. Een nuttig duel dat vanwege de extreme weersomstandigheden vervroegd werd naar de ochtend.