KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Amateurvoetbal sluit af met Nationaal Voetbalweekend

Het amateurvoetbalseizoen wordt dit jaar op 9, 10 en 11 juni afgesloten met Het Nationale Voetbalweekend, waarin ruim 500 deelnemende verenigingen het amateurvoetbal vieren met hun leden én niet-leden.

Tijdens Het Nationale Voetbalweekend laten alle voetballers en verenigingen elk jaar zien hoe mooi en belangrijk het amateurvoetbal voor Nederland is. Verenigingen grijpen deze gelegenheid aan om activiteiten te organiseren, waarbij de eigen leden een feestje kunnen vieren en de omliggende buurt op een laagdrempelige manier kan kennismaken met de club. Er zijn activiteiten zoals: toernooien, voetbalkampen en vrijwilligersfeesten, maar Het Nationale Voetbalweekend staat ook bekend om ‘shirtjesvrijdag’, de jaarlijkse dag dat je vol trots met het voetbalshirt van de eigen vereniging aan naar het werk, school of gewoon naar de supermarkt gaat. Dit jaar is ‘shirtjesvrijdag’ op vrijdag 9 juni.

Organiseert jr vereniging ook leuke activiteiten in het kader van het Nationale Voetbalweekend? We ontvangen graag bericht via ons e-mailadres redactie@433magazine.nl.

Foto: KNVB

  • KNVB
  • Nationaal Voetbal Weekend

Geef jouw reactie