KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

'Ik zou het liefst gelijk beginnen met deze klus'

Jerry Verschoor (34) heeft een nieuwe club waar hij aan de slag gaat. Derdeklasser FC VVC uit Nieuw-Vennep is zijn nieuwe club voor het seizoen 2020-2021. Wanneer hij kan starten, blijft wel de grote vraag. Het coronavirus heeft het hele schema in de war gegooid.

Verschoor komt uit Hoofddorp en heeft bij die plaatselijke SV zijn roots liggen. Alles wat er maar moest worden doorlopen bij deze club, deed Verschoor. Dat begon als speler bij de Hoofddorpers. Door een hardnekkige knieblessure stopte hij in het 1e elftal en ging lager voetballen. In een latere fase ging hij het trainersvak in bij Hoofddorp. Eerst als jeugdtrainer. Daarna nam Verschoor het 1e en 2e elftal onder zijn hoede. De laatste twee seizoen stond hij bij VEW in Heemstede onder contract.

Bij FC VVC heeft Verschoor, die in het bezit is van het diploma UEFA B, voor 1 jaar getekend met een optie voor een extra seizoen. Voor de jeugd is het voetbal met een heel veiligheidsprotocol weer opgestart. Ook Verschoor staat als trainer te springen om weer op het veld te staan.

‘Ik zou het liefst gelijk beginnen aan mijn nieuwe klus, maar dat kan helaas niet. We moeten nog een tijdje geduld hebben. Ik hoop in augustus. Ik heb er alle vertrouwen in dat het over een aantal maanden goed komt. Eerst gaan we, als de tijd daar is is, maar eens trainen om het luie zweet er uit te halen. Het is afwachten, het is niet anders.’

Tekst: Hennie van de Weerd

Foto:VVC

  • Jerry Verschoor
  • FC VVC
  • SV Hoofddorp
  • VEW

Geef jouw reactie