KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Katwijk in zetel op weg naar titel

Voor de tweede keer in de clubhistorie lijkt VV Katwijk het kampioenschap in de tweede divisie te gaan behalen. Op bezoek bij het praktisch gedegradeerde ASWH won de ploeg van Antony Correia met 1-3. Door het 0-1 verlies van de Koninklijke HFC tegen Rijnsburgse Boys liep het onderlinge verschil op tot negen punten. Er zijn nog vijf duels te spelen.

Halverwege leidde ASWH nog verrassend en tegen de verhouding in met 1-0. Een stormloop na rust zorgde voor de ommekeer. Killian van Mil bewees als invaller met een loepzuivere hattrick zijn waarde. De wedstrijd tussen Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys kenmerkte zich door veel strijd en weinig goed voetbal. De enige treffer kwam van de voet van Furhgill Zeldenrust en viel kort na de hervatting.

Noordwijk en Quick Boys verloren op eigen veld van respectievelijk Excelsior Maassluis (1-2) en Jong Sparta (0-1). AFC kende ook een slechte dag. De Amsterdammers, die bezig zijn aan een zeer zwakke serie, zagen degradatiekandidaat GVVV met een 0-3 zege huiswaarts keren.

  • VV Katwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • Koninklijke HFC
  • Killian van Mil

Geef jouw reactie