KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Duur verlies SJC, Teylingen stunt

In de hoofdklasse A stijgt de spanning bovenin met de week. SJC leek tot voor kort onbedreigd op de titel af te gaan, maar de motor hapert. Zondag verloor het team van trainer Sjaak Polak onverwacht met 0-1 van middenmoter Purmersteijn. SJC staat nog wel bovenaan. Achilles 1894, Silvolde, Leonidas en zelf nummer vijf Hollandia zijn ook nog kansrijk voor de hoofdprijs.

Ook in de tweede klasse C ligt de strijd om het kampioenschap nog helemaal open. Teylingen stuntte door met 2-3 te winnen bij lijstaanvoerder DSOV. Lasse van Wijk (2) en Marc van der Vlugt (penalty) scoorden voor de sterk spelende Sassenheimers. Ruben Karelse en Martijn Nelis waren trefzeker voor DSOV. De Vijfhuizers staan nu net als VUC op 44 punten. RKDEO is de derde gegadigde voor de titel met twee punten achterstand op het leidende duo.

Onderin 1A verraste SV Hillegom met een 2-1 zege op het sterke JOS/Watergraafsmeer. De ploeg van trainer Arend Jan Kranenburg verschafte zichzelf zo wat extra lucht ten opzichte van de fatale, laatste positie.

Foto: SJC/ Johanna Wever

Uitslagen zondag 8 april:
Hoofdklasse A SJC - Purmersteijn 0-1
1A Velsen - EDO 0-0
1A FC Uitgeest – S.V. Hoofddorp 3-2
1A SV Hillegom – JOS/Watergraafsmeer 2-1
2C West 2 DSOV- Teylingen 2-3
2C West 2 Foreholte – Pancratius 0-3
3A West 2 SV DIOS – Bernardus 2-2
4E DIO – Zwanenburg1-3
4E RCH – HBC 2-2
5C SC Badhoevedorp – Heemstede 0-12

  • SJC
  • Teylingen
  • DSOV
  • SV Hillegom

Geef jouw reactie