KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kon HFC en Ex-profs Haarlem spelen jubileumduel

Op 15 september 2016 is het 137 jaar geleden dat sportpionier Pim Mulier de Haarlemsche Football Club oprichtte. Om de verjaardag van de oudste club van Nederland extra luister bij te zetten, treedt een selectie van oud-eerste-elftalspelers van de Koninklijke HFC op deze dag aan tegen een selectie van ex-profs van HFC Haarlem.

HFC Haarlem coaches Joop Böckling en Martin Haar beschikken over een sterke selectie met een aantal illustere namen. Onder meer Pieter Keur, Barry van Galen, Khalid Sinouh, Marcel Peeper, Brian Tevreden, Rini van Roon, Marcel Liesdek en Carlos Hasselbaink zullen de kleuren van de roodbroeken verdedigen.
Coach Gerrit Peijs van de Koninklijke HFC zet daar een sterk en ervaren team tegenover met o.a. Jaap Spee, Rokus Hoogendoorn, Tom van Schaik, Rob Verstraten, Pascal Kamp, Hans Schmidt, Norbert Vissers en Patrick Tenthof.

De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van de Koninklijke HFC aan de Spanjaardslaan in Haarlem en staat onder leiding van oud-top-scheidsrechter Roelof Luinge. Aanvang wedstrijd 18.30 uur. De toegang is gratis.

 

  • Kon. HFC
  • jubileumduel
  • HFC Haarlem

Geef jouw reactie