KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

KNVB maakt speelschema divisies bekend

ADO’20 en Katwijk spelen tijdens de openingsronde van de tweede divisie tegen elkaar. Zo blijkt uit het competitieprogramma. Het seizoen 20024-2025, dat op de hoogste amateurniveaus start in het weekend van 17 en 18 augustus, levert voor veel teams uit de regio een thuisduel op. Koninklijke HFC ontvangt Excelsior Maassluis en Rijnsburgse Boys ontvangt Jong Almere City. Quick Boys is gastheer voor De Treffers en AFC neemt het op sportpark Goed Genog op tegen ACV.

Op de tweede speeldag springen de duels tussen Katwijk en AFC en Noordwijk – Quick Boys er bovenuit. De eerste derby tussen Quick Boys en Katwijk is op zaterdag 12 oktober. Een week later is het Katwijk – Noordwijk.

In de derde divisie is nieuwkomer HBC ingedeeld in de noordelijke afdeling. Het mist zo duels tegen onder meer FC Lisse, VVSB en FC Rijnvogels. Wel treffen de Heemstedenaren onder meer IJsselmeervogels. HBC start het seizoen op 18 augustus met een thuisduel tegen het eveneens gepromoveerde Rohda Raalte. Daarna wachten uitwedstrijden tegen SV Urk en DVS’33.

 

  • Katwijk
  • HBC
  • tweede divisie
  • derdedivisie
  • speelschama 2024-2025

Geef jouw reactie