KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Meerboarding Cup 2016 op komst

Op zondag 10 juli wordt in Hoofddorp weer gestreden om de felbegeerde Mazda Meerboarding Bokaal. Op het toernooi, dat dit keer wordt afgewerkt op een veld bij restaurant Lieveling aan de Toolenburgerplas, maken in totaal 20 teams hun opwachting.

Hoe zit de dag eruit?

De teams worden ingedeeld in vier poules met ieder vijf ploeg. Er wordt gespeeld op twee velden en een wedstrijd duurt ongeveer 12 minuten. Het toernooi begint om 10:00 uur en rond 18:00 uur start de afsluitende BBQ. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door Mobiliteitsbedrijf Hartgerink en Klomp, Decrowear & Gifts - Macron, Footgolf Nederland, Danscentrum Marcella van Altena, Restaurant Lieveling, Mijnsport en Have fun Events.

Valt er behalve de sportieve eer ook nog iets te winnen?

Natuurlijk is er de felbegeerde Mazda Meerboarding Bokaal. Daarnaast zijn er ook prijzen voor de sportiefste ploeg en de beste spelers. Tevens is er een poedelprijs beschikbaar. Sportiviteit en heel veel plezier tussen de deelnemers onderling staan echter op de eerste plaats. Uiteraard is publiek van harte welkom om zijn of haar favoriete ploeg aan te moedigen.

  • Meerboarding Cup 2016

Geef jouw reactie