KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Bronkhorst ondanks doorlopend contract weg bj Lisse

Oefenmeester Raymond Bronkhorst is bezig aan zijn laatste maanden bij FC Lisse. De hoofdtrainer stopt ondanks een doorlopend contract. Privé, werk en het trainen van een topamateurclub zijn voor hem niet langer te combineren. Met Richard van Heulen is in de eigen gelederen al een opvolger gevonden.

‘Ik heb het echt onwijs naar mijn zin bij de club. De samenwerking met spelers, staf, TC, bestuur, sponsoren en supporters is echt super. Maar ik ben recent gestart in een nieuwe rol en dat vraagt heel veel werktijd. En ik wil het niet half doen want dat verdient FC Lisse niet. Aankomend seizoen zal ik dan ook niet op een veld te zien zijn behoudens het veld van wellicht mijn zoontje. We gaan het seizoen goed afsluiten met elkaar en met Richard heeft de club een prima trainer-coach aan boord, laat Bronkhorst op de clubsite weten.

Technisch manager Kevin Winter werd overvallen door het nieuws: ‘Ik zag het niet aankomen maar de uitleg was duidelijk en Raymond had er goed over nagedacht en was ook heel duidelijk. Dan kan ik deze volwassen keuze alleen maar respecteren en heeft hij zeer puik werk geleverd en we gaan het goed afsluiten en daarna neemt Richard van Heulen het over. We hebben bij de aanstelling van Raymond destijds bewust gekozen dat Richard van Heulen de assistent zou worden. Een eventuele hoofdtrainer moest met Richard samenwerken. De samenwerking onderling is top en uiteraard zou Richard een van de kandidaten zijn wanneer Raymond zou vertrekken. Dit gebeurt nu minimaal één seizoen eerder dan we dachten maar het vertrouwen in Richard is groot.’

Ook over een opvolger van voorzitter Leon Annokee valt er nieuws te melden. De 43 jarige oud eerste elftal speler Kee-Hoei Tan gaat de komende maanden meelopen met het bestuur. De intentie hierbij is dat Tan met ingang van het nieuwe seizoen door het bestuur tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering zal worden voorgedragen voor de functie van voorzitter.

 

  • FC Lisse
  • Richard van Heulen
  • Raymond Bronkhorst
  • Kees-Hoei Tan
  • Kevin Winter

Geef jouw reactie