Uit de regio

Kagia weer aan kop na zwaarbevochten zege

VV Kagia heeft de leidende positie in de derde klasse A weer ingenomen. De ploeg van trainer Anton Wijsman won zaterdag het inhaalduel tegen Rohda’76 met 2-3.

In Bodegraven kende Kagia een lastige middag. De bezoekers namen via Timo Sluijmer al snel de leiding. Rohda’76 nam daarna de regie over. Via twee treffers keerden al in de eerste helft de kansen.

Opnieuw Sluijmer tekende na rust de 2-2 aan. Rens Lamboo besliste met een schitterende vrije trap de wedstrijd in het voordeel van de Lisserbroekers. Komende zaterdag volgt voor Kagia de kraker tegen runner-up DoCoS. De marge tussen beide teams is twee punten.