KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Lisse klopt laagvlieger, Ter Leede wint derby

De race om het kampioenschap in de derde divisie lijkt zich steeds meer toe te splitsen op een tweestrijd tussen FC Lisse en Sparta Nijkerk. De Lissenaren wonnen zaterdag in eigen huis met 4-2 van laagvlieger VVOG. Sparta Nijkerk was te sterk voor Sportlust’46 dat zo verder werd teruggeworpen in de jacht op plek 1.

Lisse kreeg de punten zeker niet cadeau tegen VVOG. Pas een paar minuten voor tijd maakte Jeffrey Klijbroek de bevrijdende 4-2. Enzo Stroo, David Verweij (kopbal) en Mitchel Bormann kwamen ook tot score voor FC Lisse.

FC Lisse speler David Verweij was toch wel tevreden met de behaalde overwinning. ’Slechte wedstrijden winnen is ook goed voor je vertrouwen. Lekker dat je na het verlies vorige week tegen Sparta Nijkerk gelijk weer een overwinning pakt.'

Onderin de ranglijst werden de zorgen voor VVSB nog groter. De ploeg van Wilfred van Leeuwen delfde met 2-1 het onderspit tegen Ter Leede. Mike Bekooij maakte in de laatste minuut de winnende treffer voor de Sassenheimers tegen de club waar hij volgend seizoen voor speelt.

Komende zaterdag staat op Ter Specke de derby tussen FC Lisse en Ter Leede op het programma. VVSB wacht in Zeeland tegen rode lantaarn GOES een nieuwe wedstrijd van de waarheid. Het onderlinge verschil tussen de nummer voorlaatst, VVSB, en de rode lantaarn, GOES is nog slechts 1 punt.

Met medewerking van Hennie van de Weerd

  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • VVSB
  • VVOG

Geef jouw reactie