Uitslagen

AFC deelt flinke dreun uit aan Rijnsburgse Boys

Een publiekswissel kreeg hij van het publiek van Rijnsburgse Boys. Raily Ignacio maker van de 0-2 en de 1-5. Er was geen houden meer aan, want AFC speelde sterk en stond achterin zeer goed. De Amsterdammers hielden zaterdag huis op de Middelmors en wonnen met 2-6.

Met rust stond de doelpuntenteller bij AFC al op drie. Het was al snel raak door een eigen doelpunt van Jeroen Spruijt. De 0-2 kwam op naam van Ignacio. Zijn totaal staat nu op 11 goals. Kenny Teijsse scoorde de 0-3 en staat nu op acht doelpunten. De wedstrijd was toen al in feite beslecht. AFC blijft gewoon koploper met IJsselmeervogels op het vinkentouw.

Na rust maakte Melvin Grootfaam er 0-4. Invaller Frank Tervoert solliciteerde gelijk naar een basisplaats door als invaller de 1-4 en de 2-5 te scoren. De snel ingevallen Matthijs Jesse maakte het feestje voor AFC met de 2-6 compleet en zo droop Rijnsburgse Boys af na een fikse nederlaag. De vrouwelijke streaker zorgde bij de thuisclub nog wel voor een vrolijke noot.