KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

FC Rijnvogels pakt titel in hoofdklasse

FC Rijnvogels komt komend seizoen uit in de derde divisie. De club uit Katwijk aan den Rijn bleek in de laatste wedstrijd bestand tegen de kampioensdruk door Zwaluwen Vlaardingen met 2-0 te verslaan.

Rijnvogels begon aan de kampioensmissie met de wetenschap dat een zege sowieso volstond voor de titel. Een snelle openingstreffer van Roy van Leeuwen nam de ergste zenuwen meteen weg bij de thuisclub. Diezelfde Van Leeuwen zorgde kort na rust ook voor de bevrijdende 2-0. Door de nederlagen van de concurrenten sloot Rijnvogels de competitie zelfs nog met een comfortabele marge van vijf punten af.

Met de titel van Rijnvogels blijft het aantal clubs uit de Duin en Bollenstreek in de derde visie zaterdag op drie staan. Ter Leede en VVSB zijn volgend seizoen blijven immers actief op het één na hoogste amateurniveau. VVSB ontsnapte via de late gelijkmaker van Youssef Biel (de 2-2) aan het spelen van de nacompetitie tegen degradatie. Enzo Stroo en Jeffrey Klijbroek scoorden voor kampioen FC Lisse. Tussendoor bracht Obi Onyeike VVSB langszij.

  • FC Rijnvogels
  • Roy van Leeuwen
  • VVSB
  • FC Lisse

Geef jouw reactie