KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW wil betrokkenheid bij club vergroten via evenemententeam

SCW is met een evenemententeam een splinternieuwe commissie rijker. Het team kent een bijzondere samenstelling van leden en niet-leden, mannen en vrouwen en heeft zich als doel gesteld om de betrokkenheid binnen de club te vergroten.

Frank Zuijdervliet, Anneke de Lange, Hester Brusche, Pim v.d. Bosch, John Peters en Nancy Verlinde gaan als team een actieve rol spelen in alle niet-voetbal gerelateerde evenementen voor de leden, de gezinsleden van de club en dorpsgenoten.

Het evenemententeam wil zorgen voor meer leven in de brouwerij en mikt hierbij ook op een actieve bijdrage van de leden. Zo zal het team geregeld overleg hebben met diverse “vaste” contactpersonen van elftallen, afdelingen, het bestuur en andere commissies. Het is belangrijk om draagvlak te hebben bij de evenementen die op de agenda staan om zodoende de kans op het succes te vergroten.

Het evenemententeam zal de laatste helft van dit seizoen gebruiken als inwerkperiode en levert onder meer een actieve bijdrage aan de Koningsdag. Daarnaast zal het zich gaan richten op de voorbereidingen van een evenementenjaarkalender voor het seizoen 2016-2017.

  • SCW
  • evenemententeam

Geef jouw reactie