Uitslagen

Sterke eindsprint levert Hillegom punt op

Iedereen had de hoop inmiddels opgegeven bij S.V. Hillegom. Het stond met 2-0 achter bij LSVV en er waren nog maar zeven minuten te spelen. De ploeg van Stefan Teeken gaf echter niet op en werd beloond. Door doelpunten van Niels van Veen en Jim Pijpers werd alsnog een punt gepakt (2-2).

Voor de manschappen van LSVV- trainer Rob ter Burg een bittere pil. Ze dachten er al te zijn met een voorsprong van 2-0 maar werden na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter met de neus op de feiten gedrukt. Hard werken was het voor beide ploegen. maar openingen vinden was er niet bij. Hillegom startte met dezelfde manschappen als een week eerder. Feit was dat Frank de Groot weer voor het eerst op de bank begon. De verdediger is eigenlijk een vaste waarde, maar stond door zijn blessure weken aan de kant maar. Als invaller genoot de routinier na afloop zichtbaar van het voetbalgevecht dat met een gelijkspel werd afgesloten. Voor het eerst erbij en dat zegt genoeg over zijn aanwezigheid, want Hillegom kreeg extra vleugels. Hij kon weer even proeven hoe het voelt. Vanaf de bank zag hij het tafereel wat zich afspeelde in de eerste- en een deel van de tweede helft. De ploegen waren aan elkaar gewaagd met Hillegom als iets gevaarlijkere ploeg.

LSVV nam een kwartier voor tijd de leiding via Jacco Pauw. Sven de Ruiter maakte er snel zelfs 2-0 van. Hillegom leek verloren, maar kwam nog knap terug. Niels van Veen: ‘Als je de wedstrijd bekijkt, vind ik het meer dan terecht. Natuurlijk mag LSVV deze wedstrijd niet meer uit handen geven in de slotfase van de wedstrijd. We hebben nu een andere terugreis. Als je in de laatste minuut nog gelijk maakt, heb je het terecht afgedwongen. We geven het zelf weg in het laatste kwartier van de wedstrijd door met 2-0 achter te komen. Als je dan in de slotfase terugkomt tot 2-2 is het voor ons toch nog geslaagd.’

Tekst: Hennie van de Weerd.