KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Traditioneel zaalvoetbaltoernooi Noordwijk in ere hersteld

Een mooie traditie bij voetbalclub vv Noordwijk wordt in ere hersteld. In de kerstvakantie organiseert de club het Horesca Horecavo zaalvoetbaltoernooi. Op donderdag 29 en vrijdag 30 december vindt het toernooi plaats in de sporthal van sportpark de Duinwetering. De jeugdleden van 7 tot en met 15 jaar spelen in de kerstvakantie in een tweedaags mixtoernooi om de beker.

Veel oudere leden en ouders hebben er hele goede herinneringen aan, het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van vv Noordwijk. ‘Twee jaar lang was het organiseren van een toernooi door corona niet mogelijk, maar dit jaar gaan we er met alle jeugdleden een mooi voetbalfestijn van maken’ geeft Rob Hogenhuis, voorzitter van de jeugd van vv Noordwijk aan. Dit is mogelijk dankzij Horesca Horecavo die zich als hoofdsponsor van vv Noordwijk voor 3 jaar verbonden heeft aan het zaalvoetbaltoernooi. Dave Vegt (Directeur Horesca Horecavo) tekende vandaag namens Horesca Horecavo de sponsorovereenkomst.

Eric Scheurwater van de toernooicommissie organiseert het toernooi en de teams worden begeleid door oudere jeugdspelers van vv Noordwijk. Na het aansnijden van de taart bedankt voorzitter Rob Hogenhuis Horesca Horecavo voor de steun aan dit populaire jeugdevenement en hij geeft aan ‘dat vv Noordwijk er weer een mooi voetbalfestijn van gaat maken’

 

  • VV Noordwijk
  • zaalvoetbaltoernooi

Geef jouw reactie