KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Geregistreerde toeschouwers welkom bij seizoensopener Noordwijk

Op zaterdag 5 september gaat de voetbalcompetitie in de tweede divisie van start. Na een lange voetballoze periode is er tijdens de recente oefenwedstrijden ook bij VV Noordwijk ervaring opgedaan met voetballen in het coronatijdperk. Zeker is dat de start van de competitie met het thuisduel tegen het Amsterdamse AFC veel aanpassingen vraagt van een ieder die bij de wedstrijd betrokken is en niet in het minst van de toeschouwers.

Belangrijk om te weten is dat een bezoek aan de wedstrijd alleen mogelijk is na registratie vooraf. Iedereen die de wedstrijd wil bezoeken moet zich van tevoren aanmelden, dat geldt voor leden en niet- leden. Aanmelden kan via de website www.vvnoordwijk.nl. In tegenstelling tot diverse andere verenigingen is het bij Noordwijk dus wel mogelijk om als niet- lid de wedstrijd bij te wonen. Voor leden is registratie en bezoek aan de wedstrijd kosteloos, niet -leden betalen voor hun toegangsbewijs. Op www.vvnoordwijk.nl staat uitgebreide informatie over hoe een en ander precies in zijn werk gaat.

Daarnaast is er de optie om vrijdagochtend 4 september tussen 9.00 uur en 11.00 op sportcomplex Duinwetering een toegangsbewijs aan te schaffen en hulp te krijgen bij het registreren. De club verzoekt een ledenpas en in geval van niet- lid een legitimatiebewijs mee te brengen.

 

  • VV Noordwijk
  • AFC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement