KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Benefitavond voor de jeugd met prominente gasten bij Zeeburgia

De gierende inflatie en stijgende energielasten, thuis en op de club laten zich voelen in de portemonnee. Dat terwijl we nog maar een jaar geleden uit de coronacrisis zijn gekomen. Zeeburgia vindt dat iedereen moet kunnen blijven voetballen en wil daarom komend seizoen de contributie niet verhogen. 1/3e van onze jeugdleden maakt nu al gebruik van het Jeugdfonds sport & cultuur of de Stadspas Amsterdam om te kunnen sporten. Om te zorgen dat alle kinderen kunnen blijven voetballen, is Zeeburgia dan ook samen met o.a. Wesley Sneijder, Kees Jansma en Lodewijk Asscher een initiatief gestart om geld in te zamelen.

Op zaterdag 15 april is er een prachtige avond onder leiding van tafelheer Kees Jansma met vele prominenten gasten. De toegankelijkheid van sport én echte voetbalverhalen staan centraal en natuurlijk is er ook een derde helft. O.a. Wesley Sneijder, Lodewijk Asscher, Nigel de Jong (technisch directeur KNVB), Sadik Harchaoui (directeur SchuldenlabNL), Freek de Jonge, Mike Kolf en Roger Karamat Ali schuiven aan bij Kees voor een avondvullend programma. De inloop is vanaf 19:00 uur, aftrap 19:30 uur.

Waar doet Zeeburgia het voor?
De club zamelt allereerst geld in om komend seizoen de contributie bij Zeeburgia niet te verhogen en de stijgende (energie)lasten voor de club te kunnen dragen. Daarnaast creëert de club een armoedefonds waarmee andere initiatieven worden bekostigd om voetbal op de club toegankelijk te houden. Een gratis ontbijt voor de jeugdteams is daar een voorbeeld van.

 

  • Zeeburgia
  • benefitavond
  • Wesley Sneijer
  • Nigel de Jong

Geef jouw reactie