KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

KDO viert 75- jarig bestaan met bescheiden feestje

Dinsdag 1 september was het exact 75 jaar geleden dat KDO werd opgericht. Anno 2020 is de club uit De Kwakel een omnivereniging waar door ruim 1.200 leden 9 sporten worden beoefend.

Om toch bij deze bijzondere mijlpaal te kunnen stilstaan, besloot de club toch een klein feestje te organiseren. In de ruime KDO-kantine kunnen immers een kleine 100 mensen op 1,5 meter afstand worden gepositioneerd. Door het uitnodigen van een beperkte groep van ereleden, oud-voorzitters, huidige bestuursleden en enkele vrijwilligers kon het aantal zo onder de 100 blijven. Door iedereen vooraf te laten aanmelden en bij binnenkomst, na een digitaal coronacheckgesprek, zich te laten registreren en te laten plaatsnemen op een vaste zitplaats kon een veilige bijeenkomst worden gegarandeerd.

Naast het onthullen van een jubileumboek werden onder meer een aantal ereleden benoemd. Burgemeester Pieter Heiliegers en Wethouder Jan Hazen van Sport waren ook aanwezig op de bijeenkomst en spraken de jubilaris toe. Tot grote verrassing van alle aanwezigen reikte de burgemeester namens het college van B&W aan voorzitter Andy Verstelle van KDO de gemeentelijke Zilveren Penning van Verdienste uit. Een eer die in het verleden pas aan twee lokale organisaties werd toegekend.

  • SV KDO
  • De Kwakel

Geef jouw reactie