Uit de regio

Rijnsburgse Boys te sterk voor Ter Leede

In deze tweede oefenserie, nu op sportpark de Middelmors in Rijnsburg, hebben de Uien Ter Leede met 3-1 verslagen. Bij rust zag het er nog aardig uit voor de Sassenheimers met een 1-0 achterstand. Marc Magan opende al na 5 minuten de score.Na de hervatting sloeg de ploeg van Henk Wisman gelijk toe. Met twee goals in acht minuten tijd overrompelde de Rijnsburgers de bezoekers volledig en brachten zo de stand op 3-0. Furhgill Zeldenrust en Dani van der Moot waren de doelpuntenmakers.

De wedstrijd leek toen helemaal een gelopen koers. Via Delano Asante, na een schitterende aanval vanaf de linkerkant, was de thuisclub dichtbij de 4-0. De binnenkant van de paal stond echter een fraaie treffer van grote afstand in de weg. De manschappen van Ter Leede probeerden het nog wel. Verder dan een tegentreffer rond de 80e minuut van Lulinho Martins kwamen zij niet.

Trainer Henk Wisman van Rijnsburgse Boys was tevreden over het duel. ‘Met wat meer overleg hadden we eigenlijk meer doelpunten moeten maken. Daar hebben we zeker de kansen voor gehad. De eerste- en vooral de tweede helft speelden we soms met vlagen heel goed. Een nuttige oefenwedstrijd. ‘

Tekst: Hennie v.d. Weerd