KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Noordwijk vrouwen willen zich versterken

Het gezelligste team uit de Bollenstreek, zo zouden ze zichzelf omschrijven; het vrouwenteam van voetbalvereniging Noordwijk. Het afgelopen seizoen kon het team jammer genoeg maar weinig op de velden in actie komen, na drie wedstrijden werd de competitie gestaakt en niet meer hervat. Na de zomerstop hopen de dames weer lekker te voetballen op zaterdagmiddag. Daarbij kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken.

‘We zijn een team waarin gezelligheid voorop staat, maar we willen natuurlijk het liefste wel onze wedstrijden winnen’, vertelt Dieuwertje Heus, aanvoerder van de Noordwijkse vrouwen. ‘Om het voortbestaan van het team veilig te stellen, zijn wij inderdaad op zoek naar enthousiaste meidendie bij ons willen komen voetballen’, zo vervolgt ze. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Met gevarieerde trainingen wordt er gewerkt aan techniek en tactiek. ‘En mocht er nog ergens een keepster thuis zitten, die heel graag weer onder de lat wil staan, dan nodigen wij je zeker uit om eens mee te komen trainen!’

Tijdens de verplichte ‘voetbal quarantaine’ zat het team niet stil, zo werd een filmpje waarin de teamleden een wc rol al hooghoudend doorgeven, veel bekeken op hun Facebook-pagina. ‘Sinds een aantal weken zijn we weer aan het trainen, maar partijtje spelen, wat we het liefste doen, zit er door de maatregelen helaas nog niet in. Hopelijk kan dat snel weer’, besluit Heus.

Geïnteresseerden kunnen in contact komen met het team via de Facebook-pagina of Instagram van VV Noordwijk VR1.

 

  • VV Noordwijk
  • vrouwenvoetbal

Geef jouw reactie