KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC raakt trainer Ketting kwijt aan Katwijk

Jasper Ketting is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Katwijk. Hij volgt op sportpark De Krom Anthony Correia op die op eigen verzoek stopt. Aanvoerder Robbert Susan is er als speler komend seizoen niet meer bij. De 36-jarige speler gaat zich na het lopend seizoen op het trainersschap richten.

Met Ketting haalt Katwijk een zeer succesvolle trainer binnen. Onder zijn bewind maakte HBC uit Heemstede een gigantische opmars in voetballand. Thans bezet HBC als debutant in de vierde divisie de tweede plaats. De Heemstedenaren wonnen bovendien de eerste periode.

Ketting geeft aan enorm blij te zijn met zijn stap naar VV Katwijk ‘Ik had mijn contract bij HBC eigenlijk al verlengd, maar hierin was wel een clausule opgenomen dat wanneer een club als VV Katwijk zou komen, ik vrij zou zijn om deze stap omhoog te mogen maken.’

‘HBC is een beetje VV Katwijk in het klein en we hebben de afgelopen jaren een geweldige opmars gemaakt. Echter, de club wist dat ik zeer ambitieus ben en dat ik ook als trainer graag de stap naar de Bollenstreek wilde maken.’

‘We volgen Jasper al een geruime tijd. Hij is een ambitieuze trainer die op een steeds hoger niveau in staat gebleken is om een hecht team te smeden en spelers individueel beter te maken. Hij laat zijn teams herkenbaar en aanvallend voetbal spelen waarmee hij uitstekende resultaten heeft behaald. Wij denken dat Jasper naast zijn kwaliteiten als trainer, ook als mens uitstekend bij onze vereniging zal passen, waardoor hij de ideale opvolger is voor onze succesvolle Anthony’, laat Cees Bruinink van Katwijk op de clubsite weten.

  • VV Katwijk
  • Jasper Ketting
  • HBC

Geef jouw reactie