KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Altior en Van der Laan prolongeren samenwerking

Arjan van der Laan blijft ook in het seizoen 2023-2024 de hoofdtrainer van Altior. Het wordt voor de oud-prof van onder meer Sparta zijn vierde seizoen bij de dorpsclub uit Langeraar.

‘Eindelijk kunnen we weer een normaal seizoen draaien zonder tussenkomst van corona. Ook voor Arjan en de selectie is dit prettig natuurlijk. Met de huidige groep heeft hij ook volgend seizoen, wanneer we op de zaterdag gaan spelen, weer genoeg uitdagingen om zich in vast te bijten. Het bestuur is zeer verheugd dat de samenwerking met Arjan met een jaar verlengd is’, laat voorzitter Dave Lieverse weten op de clubsite.

‘Ik heb het enorm naar mijn zin bij deze club en met de spelersgroep waar ik mee werk. We hebben al mooie stappen gemaakt, maar we moeten en kunnen beter en daar gaan we vol op inzetten”, aldus Arjan van der Laan.

In de tweede klasse D op zondag zal Altior dit seizoen alle zeilen moeten bijzetten om op zaterdag op dit niveau te mogen starten. Na elf wedstrijden staat de club op de voorlaatste plaats met slecht zes punten. Op zondag 22 januari is de eerste kans om daar iets aan te doen in de thuiswedstrijd tegen VVZA. Deze club uit Amersfoort is met tien punten ook terug te vinden in de gevarenzone.

 

  • RKSV Altior
  • Arjan van der Laan

Geef jouw reactie