433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Bekersurprise blijft uit voor Noordwijk en Koninklijke HFC

In de tweede ronde van de KNVB-beker is het Noordwijk en de Koninklijke HFC niet gelukt om te stunten. Beide amateurclubs weerden zich kranig, maar kwamen te kort. Derde divisionist Noordwijk verloor met 4-2 van FC Twente. Kon. HFC verloor eervol van Cambuur Leeuwarden (2-1).

Noordwijk keek in de Grolsch Veste in Enschede bij rust al tegen een 3-1 achterstand aan. Emiel Wendt gaf de bezoekers nieuwe hoop door bij een 2-0 tussenstand tegen te scoren. Met een derde treffer herstelde FC Twente snel weer de marge van twee. Het tweede doelpunt voor Noordwijk, opnieuw van Wendt, viel voor de bezoekers te laat. In de slotminuten werd het zelfs nog 4-2.

Ook de Koninklijke HFC had lang uitzicht op meer dan verlies. Jacob Noordmans verkleinde met een prachtig schot in de kruising de achterstand van de Haarlemmers tot 2-1. De bezoekers kregen in de resterende twintig minuten nog voldoende kansen, maar kwamen niet meer tot scoren.