KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SCW viert 50-jarig bestaan in stijl

De weergoden werkten niet helemaal mee, maar daar lieten ze zich bij SCW absluut niet door afschrikken. De club uit Rijsenhout bruiste afgelopen weekend als nooit tevoren vanwege het 50-jarig jubileum. Een met zorg samengesteld sterrenteam nam het zaterdag in een jubileumduel op tegen FC de Rebellen, een selectie van oud-profvoetballers. De Zingende Barmannen zorgden voor de muzikale noot.

Op zondag waren er vele (oud)leden aanwezig voor de reünie om tal van herinneringen op te halen. Ook was er een expositie van 50-jarig clubgeschiedenis te zien. Voor wie liever ook nog een keer op zijn gemak terug wil bladeren in de tijd, is het speciale jubileumboek met verhalen van en over vele prominente clubmensen een echte aanrader.

Onder meer afgevaardigden van de KNVB en de nieuwe burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans-Wijdeven, waren zondag ook te gast aan het Konnetlaantje. Natuurlijk hadden zij, zoals dat hoort bij een verjaardag, iets bij zich voor de jarige. De vereniging kreeg van de burgemeester de eremedaille van Haarlemmermeer.

Fred Balder, Pim van den Bosch en Jaap van der Maarl werden in het zonnetje gezet met een koninklijke onderscheiding voor hun verdiensten voor SC Westeinder. Zij zijn nu Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  • SCW 50 jaar
  • FC De Rebellen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement