KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Ter Leede en FC Lisse halen uit in de KNVB-beker

Derdedivisionist Ter Leede heeft op simpele wijze de tweede kwalificerende van de KNVB-beker bereikt. Eersteklasser Hoogezand had op sportpark de Roodemolen totaal geen kans (6-2). Halverwege leidde de formatie van trainer Steef Roodakkers al met 3-0.

Nieuwkomer Yassin Kaabouni opende de score en zette zichzelf met een doelpunt en een assist in de tweede helft opnieuw in de schijnwerpers. Robbert Steemers nam de 2-0 en 3-0 voor zijn rekening. Sohaib Echabouni en Luc de Kruijs waren ook trefzeker. Pas bij een 5-0 achterstand scoorde Hoogezand voor het eerst tegen. Door deze klinkende kan Ter Leede met een prima gevoel toewerken naar het eerste competitieduel zaterdag thuis tegen Sportlust’46.

FC Lisse verlengde het bekeravontuur eveneens. Op Ter Specke eindigde het treffen met Blauw Geel’36 uit Veghel, dat uitkomt in de derde divisie op zondag, in 3-0. Jeffrey Klijbroek (2) en Reggie Schaap waren trefzeker. De ploeg van oefenmeester Raymond Bronkhorst (foto) kende zo een uitstekende generale repetitie voor de competitiestart van komende zaterdag. In Rijssen neemt FC Lisse het dan op tegen Excelsior’31.

In de volgende bekerronde, die gepland staat voor begin oktober stromen ook onder meer Noordwijk en Koninklijke HFC in.

  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • KNVB-beker

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement