KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Telstar wint Visserijtoernooi Katwijk

Telstar is zaterdag de winnaar geworden van het Visserijtoernooi van VV Katwijk. De ploeg uit de eerste divisie bleef Koninklijke HFC en de gastheer in een drieluik voor.

De dag stond in het teken van Visserij. Er waren garnalenpelsters in klederdracht, er waren nettenboeters, er was haring te krijgen, er werd makreel gerookt en uiteraard kon men genieten van heerlijke gebakken vis. Eén van de hoogtepunten van de dag was het optreden van shantykoor Voor de Mast.

Tijdens de gezellige familiedag kon de jeugd handtekeningen van hun plaatselijke helden verzamelen. Ook stond er weer een heuse jeugdpersconferentie op de planning. Er werden rake vragen gesteld aan de nieuwe hoofdtrainer Jasper Ketting en spelers Jean Paul van Leeuwen, Dalian Maatsen, Joey Ravensbergen en Bart Sinteur.
De hoofdmoot vormde natuurlijk het voetbal. Tijdens dit toernooi met wedstrijden van 2x 30 minuten konden er ook bonuspunten verzameld worden via het winnen van een penaltyserie. Dit wisten alle drie de teams 1 keer te doen.

Uitslagen: VV Katwijk – Kon. HFC 0-2 (penaltyserie gewonnen door VV Katwijk), Telstar – Kon. HFC 2-1 (penaltyserie gewonnen door Kon. HFC). VV Katwijk – Telstar 0-0 (penaltyserie gewonnen door Telstar).

  • Visserijtoernooi
  • VV Katwijk
  • Koninklijke HFC
  • SC Telstar

Geef jouw reactie