KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Geslaagd 4 tegen 4 -toernooi bij SJC

Het sportcomplex van SJC aan Langeweg in Noordwijk was woensdag 25 april weer het decor voor het jaarlijkse 4 tegen 4- toernooi. In totaal maakten ruim elfhonderd kinderen, verdeeld over ruim tweehonderd teams, hun opwachting.

Volgens traditie speelden het college van burgemeester en wethouders en de vakdocenten van de basisscholen in Noordwijk, aangevuld met de sponsor van het toernooi Norbert Ouddeken, de openingswedstrijd. Dit jaar stond het toernooi in het teken van ‘Noordwijk Space to be.’ Door ESA/Estec waren prijzen beschikbaar gesteld voor de mooist uitziende teams. Als klapper verscheen Tiki Taki Touzani de balkunstenaar tussen 15.00/15.30 uur binnen de lijnen. De jeugd dromde zich massaal langs het pannaveld om de verrichtingen van de balkunstenaar goed te kunnen zien. Na de demonstratie was het tijd om met de teams op de foto te gaan.

Rond 20.00 uur kwam na meer dan 450 wedstrijden een einde aan dit geweldige toernooi. De organisatie kijkt zeer tevreden terug en prijst zich bijzonder gelukkig met de vele vrijwilligers en sponsoren die het evenement weer mogelijk maakte.

 

  • Soufiane Touzani
  • 4 tegen 4- toernooi
  • SJC

Geef jouw reactie