KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

OldStars stralen in Haarlemmermeer

Het Nationaal Ouderenfonds, SV Overbos en gemeente Haarlemmermeer organiseerden donderdagavond 28 en vrijdag 29 maart 2019 een OldStars walking football 2-daagse op het complex van Overbos.

Vrijdag speelden 10 regionale OldStars walking football teams onder wie Zwanenburg, Telstar en gastheer SV Overbos met en tegen elkaar. Het was de eerste keer dat een toernooi van deze opzet en omvang werd georganiseerd in Hoofddorp en gezien de belangstelling en het enthousiasme bij de deelnemers ook niet de laatste keer.

Op de avond voor de eerste OldStars meeting was de kantine van Overbos het podium van een kennissessie over het programma OldStars en gezond oud worden in en rondom de sportvereniging. Tijdens de kennissessie gingen het Nationaal Ouderenfonds, Sportvereniging Overbos en gemeente Haarlemmermeer in gesprek met professionals, vrijwilligers en verenigingsbestuurders over de mogelijkheden om samen te kunnen werken binnen het programma OldStars. De bijeenkomst stond onder leiding van NOS verslaggever Chris Wobben.

  • OldStars Walking Football
  • SV Overbos
  • VV Zwanenburg

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement