KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia strikt Leliveld voor extra seizoen

Hein Leliveld is ook komend seizoen trainer van tweedeklasser VV Kagia. De oefenmeester is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig bij de club uit Lisserbroek.

‘We hebben enorm veel vertrouwen in Hein en zijn staf en kijken dan ook uit naar de herstart van de competitie. Dit seizoen hebben we wat pech gehad met blessures en de resultaten, maar we zijn erg tevreden met de energie die Hein en zijn staf erin stoppen om het maximale eruit te halen. Daarnaast zien we bij spelers, maar ook bij het gehele team positieve ontwikkelingen. Het is dan ook een goed teken dat we in een vroeg stadium al weten dat we met elkaar doorgaan. We zullen op korte termijn met de spelers en andere stafleden gaan zitten om het gehele plaatje zo snel mogelijk rond te hebben’, laat Mark Scholte van de VTC weten op de clubsite.

Lelieveld: 'Vanaf dag één voel ik mij thuis bij de club en na een aantal goede gesprekken met de VTC zijn we tot de conclusie gekomen dat onze visies nog steeds op elkaar aansluiten en dat we vervolg kunnen geven aan de samenwerking. Daarnaast hebben de positieve reacties vanuit de spelersgroep mij een goed gevoel gegeven om gezamenlijk verder te bouwen en onszelf te blijven ontwikkelen.’

Foto: Melvin Gortzak

 

  • Kagia
  • Hein Leliveld

Geef jouw reactie