KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

VriendenLoterij steunt UNO met fraaie cheque

Een grote verrassing voor voetbalvereniging UNO uit Hoofddorp. De vereniging is eind september uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De voetbalvereniging gebruikt de bijdrage voor de aanschaf van nieuwe dug-outs op.

Pieter Paul Verhorst, bestuurslid van VV UNO: ‘Helemaal geweldig dat onze club deze eer te beurt valt, zeker nu we het financiële steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. We zijn al een tijd aan het sparen voor dug-outs op veld 2. We vinden het een leuk initiatief van de VriendenLoterij om zo in het zonnetjegezet te kunnen worden.

Clubs van de Week
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Fotocredits: Tjarko Hazewinkel

  • VV UNO
  • Hoofddorp
  • VriendenLoterij
  • amateurvoetbal

Geef jouw reactie