KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Sporting Martinus opent seizoen met toernooi voor selectie- elftallen

Sporting Martinus schiet na de lockdown direct uit de startblokken en organiseert 19, 20 en 22 augustus een aantrekkelijk voorbereidingstoernooi voor een aantal zowel 1e elftallen als Onder 23 teams. Woensdagavond 19 augustus spelen de O23 teams hun eerste twee poulewedstrijden, donderdagavond 20 augustus de 1e elftallen en op de slotdag zaterdag 22 augustus spelen alle teams hun derde poulewedstrijd én een kruisfinale.

Het toernooi vindt deze zomer voor de eerste keer plaats als opvolger van het jarenlang gespeelde Amstelveens Voetbal Kampioenschap. Nadat enkele Amstelveense teams afhaakten en bij Sporting Martinus een O23 elftal werd geformeerd is besloten tot het organiseren van een nieuwe toernooivariant met een meer regionaal karakter. Bij een vernieuwd toernooi hoort een nieuwe naam en dus is het toernooi vernoemd naar een clublegende uit het verleden, Rob Umbgrove.

Deelnemers in de O23 categorie zijn Sporting Martinus, Alliance ’22, Legmeervogels en Buitenboys, vanaf september allen uitkomend in de 3e divisie. In de categorie 1e elftallen nemen naast organisator Sporting Martinus zondag 1 (3e klasse) de tweedeklassers AMVJ (zaterdag 1), Roda ’23 (zondag 1) en Pancratius (zondag 1) deel.

Het toernooi past mooi in het voorbereidingsprogramma van alle teams. Alle wedstrijden duren 2x25 minuten en staan onder leiding van KNVB scheidsrechters. Bij alle duels is er geen beperking in het aantal wissels. Het volledige wedstrijdschema is te vinden op de site van Sporting Martinus.

Bron: Sporting Martinus

  • Sporting Martinus
  • Pancratius
  • AMVJ
  • Legmeervogels

Geef jouw reactie