KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

SJC onderuit, Lisse en Noordwijk weer in balans

Het wil SJC maar niet lukken om de gevarenzone in de derde divisie achter zich te laten. De Noordwijkers verloren zaterdag de thuiswedstrijd tegen middenmoter ONS Sneek met 1-4. Tom Duindam maakte bij een 0-2 tussenstand de enige treffer voor SJC. De equipe van oefenmeester Sjaak Polak staat na tien duels op de bescheiden vijftiende plaats met slechts zeven punten.

De derby tussen FC Lisse en Noordwijk eindigde voor de vierde keer op rij in 1-1. De thuisclub herstelde zich zo van de zeperd tegen DVS’33. Noordwijk verspeelde twee punten in de strijd om de koppositie, maar zag ook concurrent Quick Boys gelijk spelen(1-1 tegen DOVO, red.) Rowdy van der Putten opende vanaf de strafschopstip de score voor FC Lisse. Na rust maakte Emiel Wendt de gelijkmaker. Noordwijk was daarna sterker. In de score kwam echter geen verandering meer.

De ploeg van Kees Zethof kan het vizier nu richten op de wedstrijd van aanstaande dinsdag in de KNVB-beker tegen FC Twente. Voor dit duel in de Grolsch Veste zijn al meer dan 12.000 tickets verkocht. Naar verwachting zullen ruim 200 supporters van Noordwijk afreizen naar Enschede.

Foto: Johanna Wever/SJC

  • SJC
  • FC Lisse
  • VV Noordwijk

Geef jouw reactie