433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

UNO via strafschoppen naar derde klasse

VV UNO heeft zaterdag in een ware thriller promotie naar de derde klasse weten veilig te stellen. De Hoofddorpers klaarde de klus tegen Vlug en Vaardig vanaf de strafschopstip. Na 120 minuten was de stand 2-2.

De ploeg van Maarten Slagtveld nam al vroeg de leiding. De Amsterdammers herstelden zich en namen in de derde minuut van de verlenging een 1-2 voorsprong. UNO gaf echter niet op en kwam weer langszij.

FC VVC zag hun kans op promotie naar de tweede klasse in rook opgaan. Na de reguliere tijd was de score met 1-2 in het voordeel van Hellas Sport. Een derde doelpunt in de verlenging betekende de nekslag voor de Nieuw-Vennepers.

FC Lisse verloor de eerste wedstrijd voor een plek in de derde divisie met 1-0 van hoofdklasser Staphorst. SV Hoofddorp kwam in de race voor een ticket voor de derde klasse onverwachts niet in actie. Tegenstander De Brug kon onvoldoende spelers op de been brengen.