Uitslagen

Lisse keert terug tussen de amateurvoetbalelite

FC Lisse komt komend seizoen weer uit op het hoogste amateurvoetbalpodium. Op een sfeervol sportpark Ter Specke won de ploeg van Raymond Bronkhorst met 3-1 van Staphorst en kroonde zich zo tot de verdiende kampioen in de derde divisie.

Lisse begon aan de voorlaatste wedstrijd van het seizoen met de wetenschap dat een zege sowieso volstond om zich definitief te verzekeren van plek 1. Bij rust zag het er met een 2-1 voorsprong al goed uit. Toon Zwetsloot en Enzo Stroo waren de doelpuntenmakers voor FC Lisse. Op het moment dat Zwetsloot halverwege de tweede helft de score op 3-1 bracht, kon het feest beginnen.

De komst van FC Lisse zal ook door Katwijk, Noordwijk, Quick Boys en Rijnsburgse Boys met gejuich worden begroet. De Duin & Bollenstreek krijgt er immers zo weer een aantal fraaie derby’s bij.