KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Nieuw shirt voor voetballers SC Badhoevedorp

De veldvoetballers bij Sport Combinatie Badhoevedorp gaan over op een nieuw shirt. Het vertrouwde zwart-wit horizontaal gestreepte shirt maakt sinds oktober team voor team plaats voor een nieuw shirt. Dat is het resultaat van uitvoerig overleg waarmee eind vorig seizoen al is gestart. Toen werden de koppen bij elkaar gestoken en enkele voorbeeldshirts getoond, waarna bijna unaniem de nieuwe lay-out uit de bus kwam rollen. In die nieuwe lay-out wordt ook nog eens onderscheid gemaakt tussen een dames- en een herenlijn.

Op zaterdag 3 oktober werd het nieuwe shirt voor de veldvoetbalteams gepresenteerd: een geheel wit shirt met een schuine zwarte baan. Alle keepers gaan qua lay-out hetzelfde shirt dragen, maar dan in de kleur ice-blue. Eventuele shirtreclame zal voortaan aangebracht worden op de achterzijde boven het rugnummer, omdat men de uitstraling van de voorzijde met de zwarte baan wil behouden.
De herenlijn heeft een zwarte kraag met zwarte rugnummers, terwijl de dameslijn zich kenmerkt door een roze kraag met roze rugnummers. De dames dragen daarbij ook nog eens roze kousen, terwijl de heren de traditionele zwarte kousen blijven dragen.
Het B-junioren meidenteam en de pupillen E4 waren de eerste teams die in de nieuwe outfit gingen spelen. De weken daarna zijn de pupillen E3, E2 en E1 in het nieuwe shirt gestoken. De totale overstap van alle sc Badhoevedorp teams naar de nieuwe lijn zal drie seizoenen in beslag nemen.
Voor de coaches en teams is er inmiddels ook gezocht naar een nieuw presentatiepak.

  • Badhoevedorp
  • shirt
  • 433Magazine

Geef jouw reactie