KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk vindt ervaren kracht in Israël

VV Katwijk heeft anderhalve week voor de start van de competitie in de tweede divisie een ervaren kracht weten te strikken. De 32-jarige Samuel Scheimann komt over van Hapoel Ironi Kiryat Shmona, dat uitkomt op het hoogste niveau in Israël.

Voor zijn avontuur in Israël speelde Scheimann in Nederland onder meer voor FC Den Bosch Excelsior en VVV Venlo. In de jeugd kwam hij uit voor Feyenoord en NAC.
Naast zijn verdedigende kwaliteiten en winnaarsmentaliteit beschikt Scheimann over een groot loopvermogen en een uitstekende voorzet. De verwachtingen op sportpark De Krom zijn dan ook hoog gespannen.

‘Ik ben het voetbal in Nederland altijd blijven volgen en kijk uit naar de derby’s en mooie wedstrijden in de tweede divisie. Met Cees Bruinink en trainer Anthony Correia heb ik goede gesprekken gehad en mooie sfeerbeelden gezien van de passie en het enthousiasme van de Katwijkse supporters. Ik kan niet wachten om te beginnen aan een mooie toekomst bij VV Katwijk.’, zo valt op de website van de club te lezen.

Foto: Pxhere.com

 

  • VV Katwijk
  • Samuel Scheimann

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement