KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 Magazine klaar voor transport

Komend weekend zal 433 Magazine voor de laatste keer dit seizoen haar rondje maken langs alle voetbalverenigingen in Haarlemmermeer en de andere verspreidingspunten om de nieuwe uitgave rond te brengen.

Ook bij FC Lisse is voortaan een rek met de magazines te vinden. De nieuwe uitgave heeft het thema de verlenging en bevat onder meer de volgende onderwerpen:

Co Meijer te gast bij 433 Magazine
Co Meijer, de talentenjager van Ajax, viert 4 juni zijn zeventigste verjaardag en zit dan tevens 60 jaar in het vak. Voor Co zijn deze twee fraaie mijlpalen zeker geen reden om af te bouwen. Met heel veel plezier struint hij nog steeds de velden af om nieuwe groeibriljanten te ontdekken voor de Amsterdammers. Daarnaast heeft Co ook zijn eigen voetbalacademie.

433-talent Ruben Zimonyi beproeft geluk bij Ajax
Ruben Zimonyi maakt deze zomer een prachtige stap in zijn carrière. Na een succesvolle stage zal de dertienjarige sluitpost van SV Hoofddorp komend seizoen uitkomen voor Ajax Onder 14. Op een profclub had hij na een sterk seizoen stiekem wel een beetje gehoopt. De belangstelling van de Amsterdammers kwam als een verrassing.

EK-bijlage
De competities zitten er op, maar voor de liefhebbers komt er met het EK in Frankrijk nog een heerlijk toetje. Een aantal prominenten kijkt vooruit naar de titelstrijd. En hoe staat het met de (historische) kennis van onze lezers? Om dit te testen heeft de redactie van 433 Magazine een uitdagende quiz samengesteld.

SV Overbos 30 jaar
Bij SV Overbos was het eind mei groot feest. De zaterdag tweedeklasser uit Hoofddorp bereikte de 30-jarige leeftijd. Een verhaal over het verleden, heden en toekomst van de club die op vele fronten een trendsetter is, mag in deze uitgave dan ook niet ontbreken.

 

  • 433 Magazine

Geef jouw reactie