KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Lisse wacht overwerk, Overbos knap derde

FC Lisse zal via zich de nacompetitie moeten handhaven op het hoogste amateurtoneel. De ploeg van Robbert de Ruiter won zaterdag met 1-0 van Jong Sparta, doelpunt Niels Buijs, maar ook de concurrentie pakte punten.

Lisse eindigde zo als vijftiende, waardoor een tweeluik met JVC Cuijk, periode kampioen in de derde divisie, wacht. Woensdag is de eerste wedstrijd in Brabant. De return is zaterdag. Bij succes volgt op 6 en 9 juni nog een tweede dubbel tegen de winnaar van Jong Almere City – UNA.

Ter Leede mag via extra wedstrijden proberen de derde divisie te bereiken. Dinsdag openen de Sassenheimers in Amsterdam het bal tegen de amateurs van Ajax. De tweede wedstrijd is zaterdag op de Roodemolen.

In 3B eindigde SV Overbos op een knappe derde plaats. De Hoofddorpers krijgen zo de kans om na één jaar via de nacompetieroute weer terug te keren in de tweede klasse. De zaterdagamateurs van de Kon. HFC komen volgend jaar uit in de derde klasse. De Haarlemmers versloegen SVIJ in de kampioenswedstrijd met liefst 0-12!

Uitslagen zaterdag 26 mei:
Tweede divisie Kozakken Boys- Katwijk 0-0
Tweede divisie Kon. HFC – Rijnsburgse Boys 1-1
Tweede divisie FC Lisse – Jong Sparta 1-0
Hoofdklasse A Ter Leede – Swift 6-2
Hoofdklasse A Noordwijk – Smitshoek 4-2
3A West 2 Kagia – BSC’68 3-1
3B Overbos – IJmuiden 4-2
3B SCW – ZSGOWMS 1-2
3B VVC – Pancratius 2-1
4B UNO – Velsenoord 2-4
4B SVIJ – Kon. HFC (za 1) 0-12

 

  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • SV Overbos
  • Kon. HFC

Geef jouw reactie