KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jeugd Noordwijk start voorjaarsvakantie met gave clinic

100 jeugdspelers van 7-13 jaar waren vrijdag aangemeld voor de b-like clinic bij Noordwijk om te leren van de besten. De clinic begon na een korte uitleg met een indrukwekkende opkomst voor de deelnemers. De teams kwamen op over de rode loper het veld op onder begeleiding van Noordwijk 1 spelers Sem van Oosten, Emiel Wendt, Sander Bosma, Ruben Marbus, Lucas Koopmans, Teun Zethof en Boyd van Oostrum.

Noordwijk 1 speler Sem van Oosten organiseerde de clinic met b-Like, de sociale sport app. Van de spelers krijgen de kinderen een challenge met inspirerende namen zoals de ‘Ronaldo’ of de ‘Frenkie de Jong’. Na tein minuten rouleerden de teams naar de volgende speler voor een nieuwe uitdaging. Iedere oefening werd vastgelegd op video zodat de deelnemers daarna zelf in de app konden leren van anderen.
Na de clinic stonden de pizzapunten van Fratelli klaar in de kantine en bedankte Sem alle deelnemers voor de inzet en wenste ze veel plezier bij het oefenen van de challenges. Na het Horesca Horecavo zaalvoetbaltoernooi is dit het tweede jeugdevenement dat Noordwijk dit jaar organiseert en het volgende evenement is in maart een keepersdag.

Foto: Ellen Noppe

 

  • VV Noordwijk
  • jeugdclinic

Geef jouw reactie