KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Onze Gezellen en Snijders stoppen met samenwerking

Onze Gezellen en hoofdtrainer Delano Snijders besloten aan het eind van het nu lopende seizoen uit elkaar te gaan. Na een prettige samenwerking in de afgelopen 1,5 jaar is er geconcludeerd dat het bij de zondag vierdeklasser tijd is voor iets anders.

‘Onze Gezellen is een club in ontwikkeling met steeds betere prestaties met name in de jeugdafdeling, waar hard gewerkt wordt aan een mooie toekomst. Dat willen we ook graag doortrekken naar de seniorenselectie. Onze Gezellen gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer die de club in de komende jaren gaat helpen de ambities waar te maken. Iemand die communicatief sterk is (zowel één op één als naar de groep als totaal), iemand die discipline met zich meebrengt en die op een passende manier kan overbrengen, Iemand die ervaring meebrengt en jeugdig is in zijn ideeën en manier van werken.

Naast dit alles vinden wij het belangrijk dat de nieuwe trainer zich niet alleen betrokken voelt bij de seniorenselectie, maar zich als echte teamspeler ook interesseert voor en betrokken wil zijn bij de rest van de vereniging’, aldus Carl Beijer, bestuurslid technische zaken bij de club uit Haarlem-Noord.

  • Onze Gezellen
  • Delano Snijders

Geef jouw reactie