KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Foreholte spekt de kas met veiling en loterij

De 20ste Foreholte veiling heeft de club een fraai totaalbedrag van € 64.605 opgeleverd. De zaal was op vrijdagavond 22 november al vroeg gevuld. Voor de vele voetballiefhebbers waren er een aantal zeer aantrekkelijke kavel om op te bieden zoals wedstrijden van o.a. Ajax, Valencia, Barcelona en Schalke'04.

Ook de shirts van Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico waren erg gewild. Het mountainbike evenement met viergangendiner liet niet alleen zien dat er veel sportliefhebbers waren, maar was ook een mooi bruggetje naar alle heerlijke culinaire kavels. Naast Foreholte culinair was het eten bij de voorzitter in ere hersteld en na de tram en de trein is het dit jaar genieten op het water.

Er waren dit jaar maar liefst ruim 12.000 loten verkocht voor de loterij. Iedereen zat dus vol spanning toen de winnende lotnummers bekend werden gemaakt. Hoofdprijs was een elektrische fiets. De veiling is natuurlijk veel meer dan kavels en euro’s; het verbindt de vereniging. Niets mooier om te zien hoe alles en iedereen op deze avond bij Foreholte samenkomt!

  • Foreholte
  • veiling

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement