KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Koninklijke onderscheiding voor Hans Mols

Hans Mols, huidig secretaris van S.V. Hoofddorp heeft op 26 april uit handen van burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau ontvangen. Op dit moment is Mols reeds 50 jaar lid van S.V. Hoofddorp.

Gedurende 30 jaar heeft hij zich als vrijwilliger op talrijke terreinen ingezet ten gunste van de vereniging en haar leden. Onmiddellijk na zijn actieve voetballoopbaan bij S.V. Hoofddorp, AZ, FC Amsterdam, Telstar en RCH was hij betrokken bij de begeleiding van de zondagselectie. Kort daarna is Mols als uitvoerend kaderlid tot en met heden nadrukkelijk actief geweest voor S.V. Hoofddorp, waar hij in het voorjaar van 1987 toetrad tot het bestuur van de vereniging. Zijn eerste taak was het opzetten en uitvoeren van de portefeuille fondswerving en sponsorzaken.

In 1995 is Mols benoemd tot algemeen secretaris van S.V. Hoofddorp. Tot op de dag van vandaag vervult hij deze taak met verve. Als dagelijks bestuurslid van de club is hij betrokken bij de beleidsontwikkeling van de Hoofddorpse voetbalvereniging. Belangrijke inhoudelijke bijdragen leverde hij (met anderen) bij de ontwikkeling van de jeugdopleiding, die inmiddels wordt gezien als het fundament van de club. Belangwekkend is ook zijn inbreng inzake het beleid ‘S.V. Hoofddorp Omhoog.’

Professionele invulling en enorme inzet vrijwilligerstaken

De wijze van vervulling van de secretarisrol bij S.V. Hoofddorp is uniek te noemen. Naast zijn gedrevenheid, enthousiasme en accuratesse, onderhoudt Mols als secretaris ook de vele contacten met leden, aanstaande leden, kader, professionals, KNVB, plaatselijke overheid en pers. Er is zowel binnen als buiten de vereniging grote waardering voor de enorme inzet, professionaliteit en kwaliteiten van Mols voor zijn vereniging S.V. Hoofddorp.

Foto: Ton Hofstra

Bijschrift: Hans Mols van S.V. Hoofddorp ontvangt uit handen van burgemeester Theo Weterings de welverdiende Koninklijke onderscheiding.

 

  • SV Hoofddorp
  • Hans Mols
  • Koninklijke onderscheiding

Geef jouw reactie