KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Geslaagde penaltybokaal en keepersclinic bij Noordwijk

VV Noordwijk organiseerde op zaterdag 24 april liefst twee evenementen voor de jeugd. Zaterdag om 13:00 uur begon het spektakel met eerst de spannende finale om de penaltybokaal en aansluitend een keepersclinic door de trainers en de keepers van het 1e en 2e.

In april waren tijdens de trainingen de voorrondes voor de penaltybokaal. 31 finalisten, in 6 verschillende leeftijdscategorieën, streden zaterdag 24 april in de finale om de felbegeerde bokalen. Op het hoofdveld klonk muziek door de geluidsboxen en kondigde de speaker op enthousiaste wijze de finalisten aan. Max van Duin had de regie en deed dit als ervaren trainer voortreffelijk. De keepers maakten het de finalisten niet makkelijk, waardoor het extra spannend werd. De winnaars Olav Bakers, Tommie Goad, Jort van Belle, Lucas Pakes, Ruben van Houten, Siem Blok en Abdellah Saidi konden na afloop een bokaal in ontvangst nemen.

Na de finale volgde er een clinci voor 40 getalenteerde keepers onder begeleiding van de keeperstrainer en de keepers van het 1e en 2e van vv Noordwijk. De club is trots op de inzet van vrijwilligers, trainers en spelers die dit soort jeugdevenementen mogelijk maken. Coördinator Bram Schonenberg zorgde voor een mooi programma. Keeperstrainers Marco Korff, Jesse Haak, Joe van der Sar, Willem Beuk, Ruben de Miranda, Mike van Vliet, Kevin Goda, Mohammed Saedinia en Stef Meskers gaven tips en aanwijzingen aan de talenten. Het enthousiasme van de trainers en de deelnemers was groot. Alle deelnemers kregen als verrassing een mooie keepersbeker mee naar huis.

Noordwijk heeft het afgelopen jaar veel evenementen aangeboden om te zorgen dat de jeugd naast een goede opleiding ook plezier blijft houden in het spel. Strandtraining, mixtoernooien, extra trainingen en nu de keeperstrainingen. Vv Noordwijk staat inmiddels bekend om de leuke evenementen voor de jeugd en dat zorgt er ook voor dat er ondanks de coronamaatregelen toch een flinke groei van het aantal jeugdspelers in 2021 is.
Het volgende evenement staat al op het programma. Dinsdag is op de club het KNVB Oranjefestival en Koningsdagtoernooi voor de jeugd van Noordwijk. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar komen in oranje outfit voetballen. Ook niet- leden zijn welkom als zij zich vooraf bij de club aanmelden.

  • Noordwijk
  • penaltybokaal
  • keepersclinic

Geef jouw reactie