KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Domping versterkt middenlinie FC Lisse

FC Lisse heeft zich versterkt met Luciano Dompig. Dat meldt de club op de eigen website. Dompig had geen club en kan daarom buiten de transferwindow de overgang maken naar FC Lisse. Dompig is een 29-jarige middenvelder. Door de late overstap van Cerilio Cijntje (ODIN'59) en Guido Pauw (VVSB) was er ruimte in de selectie van FC Lisse voor een nieuwe speler.

De Amsterdammer begon zijn voetballoopbaan in de jeugd bij ASV Fortius. Daarna speelde hij in de jeugd van Ajax en FC Volendam. Voor die laatste club debuteerde hij in 2006 in het betaalde voetbal in de Eerste Divisie. Daarna kwam hij in Nederland nog uit voor BV Veendam en Almere City FC.

De middenvelder die centraal en rechts uit de voeten kan, heeft ook buitenlandse ervaring. Domping speelde in België voor Cercle Brugge. In Cyprus waren Akritas Chlorakas en Apollon Limassol zijn werkgevers. Ook kwam Domping nog uit voor TOT SC in Thailand.

FC Lisse is inmiddels begonnen aan de tweede fase van de voorbereiding. Zaterdag verloor de ploeg van trainer Robbert de Ruiter, die vanwege vakantie nog ontbrak, met 2-0 van algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis.

 

  • FC Lisse
  • Domping

Geef jouw reactie