Uitslagen

Lisse revancheert zich tegen DVS'33 met gelijkspel

FC Lisse heeft tegen het hoogstaande DVS’33 uit Ermelo een verdienstelijk 1-1 gelijkspel behaald. Het ging in de eerste helft allerminst van een leien dak voor de thuisclub. Het begin van de thuisclub was slordig en door knullig balverlies lag de bal al na vier minuten in het net. Oktay Ozturk zette DVS’33 op 0-1.

Deze vroege achterstand werkte de eerste helft door, want echte kansen ontbraken voor Lisse. Wat de thuisclub ook probeerde, het lukte niet. De ploeg van trainer/coach Bert van Hunenstijn verzaakte de voorsprong uit te bouwen naar 0-2. Na rust kwam het spel van FC Lisse beter uit de verf. Er werden mooie combinaties voorgeschoteld op de mat en het harde werken leidde tot de gelijkmaker van David Verweij. In het spannende half uur kregen allebei de teams kansen op een tweede treffer, maar zo ver kwam het niet.

FC Lisse- speler David Verweij: ’De uitwedstrijd tegen deze ploeg verloren we fors (9-1, red.) Ik ben daarom tevreden met dit resultaat. Door onoplettendheid komen we wel te snel achter. De scheidsrechter was zeer matig en bepalend vandaag. Bij corners geeft hij gewoon achterballen. Uitballen geeft hij de verkeerde kant op en verder beoordeeld hij nog een aantal situatie verkeerd. Gelukkig is er geen winnaar vandaag, want dat had teveel geweest voor beide clubs. Als het voor ons tegenzit, verlies je ook nog. Dat is ons bespaard gebleven.’