KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Klassement van de best en slechtst presterende teams

De eerste teams van de clubs in onze regio strijden mee om een topklassering of moeten degradatie zien te voorkomen. Anonieme middenmoters zijn er dit seizoen weinig, zo blijkt uit de klasseringen halverwege in de diverse poules.

Qua tussenklassering zijn Kagia, 3A West 2, en UNO, 4B, de beste presterende teams in de eerste seizoenshelft. Allebei bezetten ze de tweede plaats. Vanwege het aantal behaalde punten 28 om 25 staat Kagia in dit klassement bovenaan. VVC, 3B, heeft de meeste punten (30), maar staat achter Buitenveldert en Zandvoort voorlopig derde.

Zwanenburg is tot nu toe de laagst geklasseerde ploeg, maar behaalde wel meer punten dan DIOS en Pancratius (za). In de zondag derde klasse C staat Zwanenburg veertiende en als enige laatste. Van de drie nummers twaalf presteert Pancratius (za) het slechtst en Hoofddorp (zo) het beste. Abbenes en SC Badhoevedorp hebben we niet in dit overzicht opgenomen omdat ze niet uitkomen in een standaardklasse. Hieronder de boven- en onderkant van deze fictieve stand

Hoogst geklasseerd:
1. Kagia 2e
2.UNO 2e
3.VVC 3e
4. SCW 4e
5.Pancratius (zo) 5e

Laagst geklasseerd:
1. Zwanenburg 14e
2. DSOV 13e
3. Pancratius (za) 12e
4. DIOS 12e
5. Hoofddorp (zo) 12e

Beeld: VV Kagia

 

 

Geef jouw reactie