KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC kiest speler en talent van het jaar

Mark de Mul (foto) is bij HBC verkozen tot speler van het bijzondere seizoen 2019-2020. De eer van grootste talent viel te beurt aan Jort Voortham.

Gelijk na de laatste training werden de staf en spelers verzocht plaats te nemen op het mooie hoofdveld (keurig op 1,5m). Het was tijd om afscheid te nemen van een aantal spelers en leden van de staf, die volgend jaar bij HBC stoppen. Na een paar mooie woorden van Bram Verhage(keeper van het eerste), een fraaie bos bloemen en een prachtig aandenken is er op gepaste wijze afscheid genomen. Een ieder werd succes en gezondheid in de toekomst toegewenst.

Daarna was het tijd voor een soort van finale! Voorzitter Rob Romeijer nam het woord en de spanning steeg zichtbaar. Een ieder begreep dat dit het moment was om het talent en uiteraard de speler van het jaar bekend te maken. De voorzitter hield de spanning erin tot uiteindelijk de verlossende woorden werden uitgesproken: ‘Talent van het jaar seizoen 2019/2020 is geworden Jort Voortham’ Onder het geluid van een hard applaus nam hij de beker, bloemen, magnumfles bier en uiteraard een mooie cheque in ontvangst.

De spanning werd daarna nog even opgevoerd. Wie zou de beste speler worden? De selectie ontplofte bijna en nerveuze trekjes werden zichtbaar toen de voorzitter een opsomming deed van de feiten waarom deze persoon uit velen gekozen is. Hoe langer en gedetailleerder de feiten, hoe meer selectiespelers met enige berusting geconfronteerd werden met het feit dat zij niet de gelukkige waren. Dat was wel Mark de Mul, die zometeen in zijn eerste jaar bij de club op een eervolle manier werd onderscheiden.

 

  • HBC
  • Mark de Mul
  • Jort Voorham

Geef jouw reactie